Monday, 22 June 2015

Filled Under:

English quiz

QUES (1-5) Choose the word which best expresses the
meaning of the given word.

Q1. ENTIRE
A. Part
B. Quarter
C. Whole
D. Half

Q2. BROWSE
A. Heal
B. Deceive
C. Examine
D. Strike


Q3. VENUE
A. Place
B. Agenda
C. Time
D. Duration

Q4. PONDER
A. Think
B. Evaluate
C. Anticipate
D. Increase

Q5. IRONIC
A. Inflexible
B. Bitter
C. Good-natured
D. Disguisedly


QUES (6-10) Choose the word which is the exact
OPPOSITE of the given words.

Q6. VICTORIOUS
A. Defeated
B. Annexed
C. Destroyed
D. Vanquished

Q7. GRACEFUL
A. Rough
B. Expert
C. Miserable
D. Awkward

Q8. EXTRAVAGANCE
A. Luxury
B. Poverty
C. Economical
D. Cheapness

Q9. VIOLENT
A. Humble
B. Harmless
C. Gentle
D. Tame

Q10. GAIN
A. Loose
B. Fall
C. Lost
D. Lose


ANSWERS:
1. C
2. C
3. A
4. A
5. D
6. A
7. D
8. C
9. C
10. D

0 comments:

DOWNLOAD EBOOKS