Wednesday, 7 October 2015

Filled Under:

Current Affairs questions(set 3)


1. What is current Repo Rate ?
Ans- 6.75%

2. What is the name of India-Sri Lanka Joint
Military Exercise that held in
Pune ?
Ans- MITRA SHAKTI 2015

3. Who has won the PGA of American Player
of the year award?
Ans-American golfer Jordan Spieth

4. Viren Dangwal, who passed away recently
is related with ?
Ans- Hindi poet

5. Who is the author of the book "Rebooting
Government"?
Ans- Nandan Nilekani

6. Who has won the Porter Prize for enabling
social progress?
Ans-Reliance Foundation

7. Which country will host BRICS U-17
football cup in 2016?
Ans- India

8. Which Indian company was selected as
member of the global Dow Jones
Sustainability Index (DJSI) - 2015 for the
sixth consecutive year ?
Ans- Wipro Limited

9. Who was sworn in as the 17th Governor of
Manipur ?
Ans- Meghalaya Governor, V. Shanmuganathan

10. Who is the India's new permanent
representative at the United Nations?
Ans- Syed Akbaruddin

0 comments:

DOWNLOAD EBOOKS